HEMMA

nu är man hemma då och van vid det konstiga tangentbordet, det tar väl ett tag att lära sig igen ;)

tills nästa resa, ha de gött ;)

LA PLAGE AVEC ISABELLE

Tjeena människor!

Imorgon aker vi hem, är pa skolan nu och har upptäckt att det finns tva datorer här, passande att man gör det nu i slutet. Nu ska jag och Isabelle dra till stranden och Steka lite ( blir kanske lite svart med tanke pa att det är molnigt här ) och sedan ska vi avnjuta den godaste glassen ever, min sista bountyglass, jag ska köpa en skitstor bägare ;)

Ha de gött ;)

REMINDER

DET GLIIIIIDER

HALSFLUSS

Halsflussen gar, jag fick den saklart typ först, efter sara da. Men jag har drogat ipren och varit med pa alt iallafall ;) Vi var pa en marknad i itaien, jätteroligt, det faktum att jag nog hade feber gjorde inte sa mycket, man dricker ju mycket vatten ;)

Igar var alla som har exporerpass iväg uppe i bergen, skönt att bara vara hemma och bi frisk. Idag är typ hea gruppen i san tropez men jag och isabelle ska träffas och dra till stranden om ett tag, lite jobbigt eftersom jag har en vädigt röd rygg och fjällar typ överallt, har en massa soleksem ocksa, ja du hör säkert att jag inte direkt är skapad för detta vädret och dessa temperaturer, men jag klarar mig ;)

Jag har ocksa akt vattanskidor och bananaboat, bananaboaten var nog typ det roigaste jag gjort, man rammlade av typ hea tiden och vi slutade typ aldrig skratta :)

Jag börjar bli lite oroig föt hur mycket min resväska kommer väga, jag har köpt väldigt mycket smycken och det väger ju tyvärr ganska mycket, jag kommer typ se ut som en trasdocka pa planet, jag ska ta pa mig allt som väger mycket, sedan ska jag proppa ryggsäcken med typ alla smycken och annat som väger mycket, far men ha smink i handbagaget eller räknas det som vätskor?

Imorgon aker vi till Nice, far se om vi kanske äntligen hittar lite bra klädshopping där eler om jag typ inte köper nagra kläder här.

Sedan pa tisdag är det skola pa förmiddagen och pa kvällen är det bye bye party.

Sen aker jag hem, jag kommer sakna allt här men det ska bli skönt att komma hem.


Ikväll ska jag och sara ga pa restaurang, jag har märkt att det är väldigt dyrt att äta uta, TACK MAMMA OCH PAPPA FÖR ALLA GANGER NI BJUDIT MIG!

Aa, en sak till, jag har fatt tva nya favoritband! lyssnar mycket pa iPoden när jag ligger och steker pa stranden, Three days grace och hinder, yes nu vet ni det ocksa ;)



HA DE GÖTT, SES SNART :D
(jag känner att jag börjar glömma av hur man skriver pa svenska, far ta igen det när jag kommer hem och pa detta tangentbordet var L:et väldigt trögt sa ni far tänka in det iband )

RSS 2.0