Saltgruvan

Idag har vi varit i saltgruvan och slickat i oss en massa salt. Sedan [kte vi till gallerian, alla hittade n[got utom jag som inte hittade ett skit. Nu har vi precis kommit hem fran en sista middag med hela klassen, det var lite fail i borjan men blev b'ttre ovh b'ttre ju l'ngre tiden gick. Vi kopte med oss glass p[v[gen hem. Imorgon drar vi, s[ ikv'll ska jag sova s[ lite som mojligt s[ att jag kan sova p[ t[get imorgon.

Kraaaam

Denna dag

Idag har vi varit och kollat koncentrationslager, creepy! De e typ vad vi har gjort idag, ska ut och ata pa en judisk restaurang ikvall och mitt storsta problem ar ifall jag ska duscha innan eller efter.

Saltgruvan imorgon, kram :)

Polen

Hellu people!

Yees mamma, jag lever.

Tagresan hit tog nagra for manga timmar och jag sov nagra for fa. Idag har vi halsat pa en polsk skola och hangt lite dar, sedan drog vi runt i ett sjukt stort kopcentrum. Nar vi var pavag hem for att gora oss iordning for varan middagsdejt borjade det osregna. Sa jag och Karin dumpade de andra, drog till donken, kopte lite middag, stack hem i regnet och hogg in pa maten. Efter maten spelade jag seda fyrmannakotte med nagra killar, jag och Molne vann for den som undrar, och nar de gick ut for att ata hade jag och Karin lite skoj med smink och systemkamera.

Imorgon ska vi till koncentrationslager, far se om jag hinner fa lite tid vid datorn efter kanske.

Love y'all!

RSS 2.0