>HEMMA<

Igår kom vi hem, det är iskallt här i Sverige och en massa snö. Det har ju sin lilla charm, men jag saknar redan värmen i Goa ;) Hehe, det är skola idag och jag kunde inte sova (!) så jag gick upp typ en timme tidigare än jag skulle, när hände det senast då? Jo det kan jag svara på, det har aldrig hänt!

Indien, inte som jag förväntade mig för att citera min moster "man åker inte till Indien för att shoppe, utan för att u p p l e v a! Visdomsord fran Petra, faktiskt helt sant. Jag har u p p l e v t så otroligt mycket!

Får se vart nästa resa blir, jag tror att vi ska åka snowboard någonstans om bara för en helg så kan man ju inte leva utan det!


TAJ MAHAL

Idag har vi varit och tittat pa Taj Mahal, det var otroligt mycket dimma sa tyvarr sag man knappt nagonting.
Nu ar vi pa ett mall dar jag och Mans har hittat ett "Mac-forum" sa jag tankter anvanda internet lite snabbt. Jag har typ inte kopt sa mycket, Mans a andra sidan koper kalsonger i typ varje affar vi gar in i.
Det var lite daligt meed datorer i Goa men vi hade det jattebra. Sista dagen hyrde vi moppar och akte till en mysig liote ode strand. Efter forsta badet sa trampade jag pa nagonting konstigt sa jag hade jatteont i nagra timmar framover. Men nu ar vi iallafall solbranda och fina, typ.
Imorgon aker vi hem, C U !!!

RSS 2.0