INSTÄLLD BUSS

J'a fait plongeè? Nagon som vill rätta min franska?
Nee, men en liten översättning da, jag har dykt :D  Skitroligt, med tuber och allt! Vi var typ nere pa 9 meters djup eller vad det var, vi dök liksom en och en med egen guide och allt! Min gubbe¨Började typ reta upp en bläckfisk efter ett tag sa da började den typ spruta bläck, lite läskigt när man är sa langt ner under ytan. Pappa, du blir glad att veta att jag klarade av att tryckutjämna under vattnet.

Idag skulle vi ha akt in till cap 3000, men en kille hade hoppat framför taget i den riktningen som vi skulle pa sa hela den linjen var avstängd, och när bussen kom var den full, men vi aker nog dit imorgon istället eftervattenskidorna eller wakeboard, far se hur det blir.

Sara har blivit sjukt och eftersom vi bor sa trangt som vi gör känner jag pa mig att jag ocksa kommer bli sjuk, lagom till italien och Nice resan.

Annars är det väl ganska bra här vi gar typ hela tiden, skulle ha haft med bättre skor.

Mamma, vi kanske kan ringa pa onsdag/torsdag eller nagot sant :)

Ha det bäst i Sverige, när dem andra aker iväg pa utflykter nu denna helgen ska jag nog ligga och SHHHTECCKAA i solen , en sak till; det gliiider

KÄRLEK TO THE PEOPLE <3

SVETTIGT VÄRRE

HEJSAN :D

Hoppas det är bra i Sverige! Här känns det som att det händer grejer hela tiden och man har inta jättemycket tid att göra annat , typ blogga ;) Men idag är vi helt lediga, jag och nagra andra tjejer sitter nog här ett tag sedan drar vi nog ner till la plage.

Igar akta vi till Monaco, jag skulle egentligen inte ha följt med, jag har ju inte betalat eller nagot men en tjej som jag känner skulle hälsa pa sina moster över helgen och hon hat explorer pass (ett paket där hon redan har betalat för resan) sa hon var jättesnäll och lät mig följa med i hennes plats! Monaco var faktiskt inte lika imponerande som förra gangen, da var det ju batarna som var coolast, men här i Antibes hamn är batarna ännu större ;)
sedan pa kvällen gick vi till Whisky a go go, mycket roligare än förra gangen även om DJ:en var lika dalig. Vi var väl hemma nagon gang vid 3, bra att vi kunde sova ut idag ;)

Och nu för att göra mamma och pappa lite glada, jag bestämde mig för att följa med till Aquasplash iallafall, det var nagra tjejer som hade köpt till bara det, det var sjukt litet men ända helt okej.

Annars sa är det väl bra, jag vill bara varna alla, ni far inte ha nagra förväntningar pa att jag har blivit brun, jag lovar att Mans kommer vara brunare än mig, som vanligt ;) Hur har det gatt med segligen?

Det är sjukt varmt här, jag har lite problem pa mornarna efgter att jag har tvättat ansiktet för direkt när jag har tvättat mig svettas jag ut ansiktskrämen igen, lite smatt ofräsht ;)

Idag fick vi nagon konstig grej till grukost, utöver den stora baguetten och yoghurt (som jag sa fint fragade efter) sa fick vi idag typ nagon sockerpudding, tank er typ pannakotta men sötare, det var ju väldigt gott men kanske inte den ultimata fruklosten.

Härligt Petra, jordgubbar kan man ju leva pa ;) Det där med kitesurfare kan jag tyvärr inte svara pa, inget sant här, här är det paragliding och segla Hobbie cat (sorry mans, har inte gjort det)

Och pappa, jag maste börja med att säga, MUHAHAHAHHAHAHAHAAA, det är pa tiden att jag är före dig med att göra nagot sant ;)



Annars sa har mer än halva tiden gatt nu, Lângtar till att komma hem och fa rn massa kramar, det är väldigt kramlöst här faktiskt, jag far väl krama nagon av tjejerna som vi ska träffa pa stranden.

ÄLSKAR ER! :D
emma, sppprrfftft pa magen! <3

GRILLAD

maste bara börja med att säga att jag saknae alla hemma sa otroligt mycket att det är sjukt! hoppas att alla mar bra och att ni inte har bränt er likamycket som jag.

typ i mandags eller när det nu var lag vi pa stranden och solade, jag var jattenoga med solskydd eftersom jag inte ville bränna mig, jag som verkligen var helt övertygad om att jag hade smörjt in mig överallt hade saklart fel, jag glomde ett ställe, rumpan! sa nu kan jag knappt sitta ner! det gör sjukt ont sa fort jag sätter mig ner! Hoppas att det forsvinner snart, men jag har ju ända bränt mig typ överallt sa det kanske inte spelar nagon roll.

Igar akte jag iallafall paragliding och det var sjukt coolt! ibland bromsade han in baten och typ doppade oss i vattnet, men det var bra iallafall.

Nu är jag egentligen sjukt trött och vill bara ga hem och lägga mig men jag far väl klara mig.
Idag efter skolan (ja mamma, det är skola) sa akte typ alla ivag till marineland, inte jag da för jag har inte det kortet. Men jag hakade pa nagra andra tjejer som gick till en stenig konstig ravarm strand, men det var ända helt okej. Jag tror inte riktigt att dem tyckte det kul att jag följde med sa jag vet inte riktigt hur jag ska göra nästa gang när alla aker iväg.

Vet inte riktigt om det finns sa mycket mer att berätta, skolan är ganska svar tycker jag och allt är väl inte riktigt perfekt, jag längtar jättemycket hem när jag skriver detta, jag saknar er! Ikväll ska jag nog bara lägga ,mig och läsa den där boken som aldrig verkqr ta slut, assa ida och mamma jag är ledsen men jag tycker faktiskt inte att ''män som hatar kvinnor'' är sa bra som ni har sagt, sorry.

ÄLSKAR ER OCH SAKNAR ER ALLA JÄTTEMYCKET!

DIMANCHE 21/06

Tjeeenare Sverige!

Du far ursakta om jag kanske stavar fel ibland men tangentborden ser inte ut som i Sverige sa det blir kanske lite fel ibland. Glom inte att lasa a och o som bokstaver med prickar over ibland ;)

Jag vet inte riktigt var jag ska borja, det finns sa ,ycket att saga. Men jqg kanske ska forsoka ta det i kronologisk ordning.
Sa vi kom fram till Nice flygplats typ 22.40 eller nagot sant. Dar vantade en liten buss pa oss som tog oss till motesplatsen dar vara familjer skulle vanta. Men nar vi satt pa bussen fick vi hora att vissa familjer hade bilproblem sa dem kunde inte hamta oss. San tur som jag har var min familj en av dem som inte kunde komma. Alltsa fick jag sitta pa sidan av vagen med nagra andra som hade samma tur som jag medans en ledare akte omkring och agerade taxi.
Men efter manga om och men var det antligen min tur, nar vi satt i bilen borjade ledaren beratta att min familj var mest erfaren och att dem var jattesnalla. Nar vi kom fram vantqde en gammal gubbe med vit skjorta, vita shorts och vita strumpor pa oss. Ledaren hqde ju brattom att hamta alla andra sa hon slappte bara av mig.

Ne assa detta kommer ta for lang tid om jag ska redogora allt i detalj, jag gor en sammanfattning istallet.
Sa, min familj ar jattesnalla, dem snackar inte ett skit engelska men den lilla stunden som vi spenderar varje dag med dem vid matbordet lyckas vi ofta kommunicera ganska bra anda, dem anvander namligen handerna valdigt mycket sa det blir lite som att vi leker charader vid matbordet varje dag, sa nar jag kommer hem far ni passa er for att utmana mig pa charader ;)

Vi sover pa typ ett loft, det ar sjukt litet, jag kan inte sta upp ordentligt om jag inte oppnar fonstret i taket eller sa far jag stalla mig i trappan. Mina vader hanger utanfor sangen sa man kan nog saga att den ar valdigt kort! Och vi har inte heller nagon garderob eller nagot men jag har forsokt att ordna upp mina klader sa gott det gar i ett litet horn. Det ar ocksa valdigt varmt uppe dar vi sover sa man kan inte ha sa mycket pa sig, tyvarr har vi ocksa fatt hora att vi inta kan ha fonstret jatteoppet for da kommer typ en katt in och skiter, vad vi har forstat av charaderna.

Igar var vi iallafall i Cannes och shoppade loss. Nagra grejer som jag kopte ar en vaska, ett par skor och tva par blusar.
Jag ar lite orolig for hur det ska ga pa vagen hem eftersom mitt bagage vagde lite over 18 innan och jqg tror att jag har shoppat upp dem kilona redan efter typ tre dagar, men jag tankte att jag far ha pa mig valdigt mycket klader pa planet, det loser sig nog.

Nar vi hade kommit hem fran Cannes och vilat lite gick vi med varan monsieur till stranden for ett forsent midsommarfirande. Vi hade tyvarr ingen riktig midsommarstang men jag och nagra till gjorde nagra kransar och sedan stallde tva killar upp pa att sta pa varandras axlar och ha en massa kransar pa sig medans vi dansade runt dem. Fransman som gick forbi filmade och maste ha trott att vi var galna.

Senare pa kvallen var vi pa en nattklubb, vi var tvungna att ga hem senast klockan 3, men jag och Sara (min rumskompis) bestamde oss for att ga hem typ vid 2 istallet. Men nattklubben ligger i Juan les Pins och vi bor i Antibes sa det blir en liten nattpromenad pa typ 30 minuter vilket kan vara ganska segt nar man ar trott.

Idqg hqde vi sovmorgon sa vi gick upp typ 10, sedan mote vi upp med tva andra tjejer och letade upp detta internetcafè dar man kan surfa for 1 euro i timmen! Rabra pris! Nu ska vi nog snart ge oss ivag for att ata lunch och efter det ska vi traffa resten av gruppen och gora nagonting. Senare idag ar det ocksa fête de la musique nagonting, da far vem som helst spela musik hur hogt som helst och hur lange som helst. (kanske inte far den basta somnen inatt).


Jag har valt till lite grejer ocksa som jag ska betala extra for att folja med pa, jag ska med till en marknad i iIalien, en dagstur till Nice och pa discot den sista kvallen tror jag.

Jag har brant mig jattemycket pa axlarna sa jag far nog ga runt med t-shirt i nagra dagar nu, men som sagt det ar sjukt varmt har!



Kommentera garna om det ar nagot, vill garna veta hur ni har det i Sverige!
Tills jag hittar ett internetcafé igen, ha è gôtt!
(ha overseende med stavningen, tror att jag har hittat hur man kan gora ä och ö, ja titta ;))

FÖRBEREDELSER

Å  å
Ä  ä
Ö  ö

TORSDAG

På torsdag bär det av till Frankrike, häng med via bloggen ;)


RSS 2.0